Over ons

FANtastisch Oostenrijk
FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk team

Over Ons

Het doel van deze site is om informatie te delen vanuit Oostenrijk.

De gebieden die oa. centraal staan zijn: Kitzbühel-Kirchberg, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Zell am See, Kaprun-Kitzsteinhorn, St Johann in Tirol, Pitztal, Ötztal, Skijuwel Wildschönau en Alpbachtal, Zillertal, Stubaital en Sölden. Maar dat neemt niet weg dat wij zeker ook andere gebieden meenemen in de berichtgeving.

Wie zitten er achter FANtastisch Oostenrijk?

Al tientallen jaren ben ik (Eric Kromhout) vaste gast in de Kitzbüheleralpen en aardig ingeburgerd. Daarvoor had ik de hele Alpen wel doorkruist maar nu toch echt vaste grond in het Brixental. De winter had voornamelijk mijn focus en vanaf 2008 een vaste plaats op de camping van Brixen im Thale (CampingWelt) Dat de winter niet alleen FANtastisch is dat is daarna ook wel heel duidelijk geworden. In alle jaargetijden is het een feest om in Oostenrijk te zijn. Dat is ook de reden dat we het hele jaar door over Oostenrijk berichten.

Fantastisch Oostenrijk zomer

Historie en hoe het allemaal begon

In de zomer van 2014 bedacht ik dat de informatie die we over de verschillende gebieden hebben ook te delen. In eerste instantie nog via Twitter (@FAN_Oostenrijk) en Facebook (www.facebook.com/FANOostenrijk) maar een website was niet ver daarna ook al live. Per 1 oktober 2014 ook begonnen met een hobby website. Per september 2015 deze site afgesloten en zijn we met een veel beter naam gekomen: FANtastisch Oostenrijk 

Op de site vind je van alles. Vele berichten over de verschillende gebieden, dorpspagina’s en ook aan deze dorpen gerelateerde berichten, webcampagina, weerbericht (iedere ochtend om 8 uur staat er een Oostenrijks weerbericht klaar) en nog veel meer. Ook brengen wij doorgaans veel live video’s via facebook maar ook zijn onze video updates wel bekend.

Jaarlijks 1,5 miljoen unieke bezoekers!

Inmiddels gaan we al jaarlijks naar de 1,5 miljoen unieke bezoekers en dat worden er elk jaar meer. Overigens komen deze unieke bezoekers vele malen terug op de website.

Mocht je vragen hebben omtrent FANtastisch Oostenrijk of je wilt adverteren dan kun je ten alle tijden ons contactformulier in vullen.

Op deze site doen ook een aantal mensen mee die berichten schrijven. Onze weermannen bestaan uit Weerman Jeroen Elferink en Ronaldo Wilbrink (ook zijn er nog reserve weermannen beschikbaar) Maar ook kunnen jullie bijdrages lezen van Michel Roelfsema, Eric Kromhout en vele gastschrijvers (Dennis). Regelmatig krijgen wij ook deze gast artikelen aangeleverd. Zou jij dat ook willen, schrijven over jou favoriete gebied dan willen wij jou een podium geven. Neem gerust contact met ons op.

Met foto’s, live updates, video’s, artikelen zullen we het gehele jaar berichten.

Tevens kun je ons volgen op Facebook, Twitter, TikTok en Instagram. Ook hebben wij een facebookgroep gemaakt Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Van deze groep kun je GRATIS lid worden. De bedoeling is dat we in deze groep veel van het mooie Oostenrijk met elkaar delen op het gebied van foto’s, video’s, leuke verhalen etc.

FANtastisch Oostenrijk in Saalbach

FANtastisch Oostenrijk in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk CMP

FANtastisch Oostenrijk in de CMP pakken

FANtastisch Oostenrijk Skipakken CMP

Pitztaler Gletsjer FANtastisch Oostenrijk
De CMP pakken zijn ook FANtastisch!
Pitztaler Gletsjer FANtastisch Oostenrijk
Fantastisch Oostenrijk - Vest

Fantastisch Oostenrijk – Vest

FANtastisch Oostenrijk