Ontbijten op de berg in de herfst

Ontbijten op de Berg

Ontbijten op de berg in de herfst

We kregen wat foto’s toegezonden en op de foto’s zijn wel hele lekkere dingen te zien. Dat is vaak ook het ontbijt of middageten dat je zou kunnen bestellen bij een leuke berghut. Deze hutten vind je overal wel terug in de bergen van Oostenrijk.

Nu het de laatste dagen erg mooi herfstweer is geweest had je deze lekkernijen vast ook wel ergens op een terras kunnen nuttigen.

Ontbijten op de Berg

Onze vraag is waar hebben jullie wel eens een heerlijk ontbijt of lunch gehad op de berg. wij zijn erg benieuwd, graag de reacties op facebook.

Speckalm Brixen im Thale

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×