Oorzaak sluiting Felbertauernstrasse

Felbertauernstrasse Lawine Sluiting

We kregen van Mathijs van Essen een korte update binnen inzake de afsluiting van de Felbertauernstrasse.

Wij zijn vanochtend om kwart over acht vertrokken vanuit Matrei in de richting van Mittersill (de rit naar de tunnel met sneeuwkettingen om), nadat ik de auto had uitgegraven uit een halve meter sneeuw.  Deze lawine in 1 van de lawinegalerijen is net voordat wij er kwamen naar beneden gekomen en de reden van afsluiting. Wij waren ook de laatste auto die boven is gekomen, bij de tolpoortjes achter ons is de weggesloten. Tevens toen we de tunnel uitkwamen aan de kant van Mittersill stonden daar minsten 15 auto’s die de tunnel niet in mochten wegens de afsluiting. Wij zijn ook geen auto tegengekomen in de tunnel…

Groet Mathijs van Essen

Felbertauernstrasse Lawine Sluiting

 

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht