Oostenrijk grens dicht voor oa. Nederlanders

Oostenrijk gesloten voor Nederlanders, zojuist is bekend geworden dan Nederlanders niet meer welkom zijn in Oostenrijk. Dit is natuurlijk allemaal tijdelijk en ingegeven door het coronavirus. Voor personen met een Nederlands paspoort geldt vanaf dit moment een inreisverbod voor heel Oostenrijk.

Niet alleen Nederlanders worden geweerd bij de grens. Ook personen met een Brits, Russisch of Oekraïense nationaliteit zijn niet meer welkom. Verder neemt Oostenrijk vergaande maatregelen om het corona virus in te dammen. Zo worden dienstplichtigen opgeroepen en sluiten vanaf morgen alle restaurants, hotels en winkels (m.u.v. 1e levensbehoefte). We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Bovenstaande geldt natuurlijk niet voor Nederlanders die een vaste woonplaats hebben in Oostenrijk maar dat is natuurlijk logisch!

Originele nieuwsbericht:

(Bron: ORF)

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...