Oostenrijk heeft echt sneeuw nodig VIDEO

Brixental sneeuw nodig 4 januari 2022

Oostenrijk heeft echt sneeuw nodig VIDEO

Vanmiddag namen we nog een video op om hopelijk de verschillen in beeld te brengen voor wat er morgen te wachten staat. We hebben het dan over het weer. De afgelopen week was de winter echt ver weg. Temperaturen fors boven nul en ook nog eens regen gehad. Deze regen heeft echt een grote rol gespeeld over hoe de pistes er op dit moment uitzien. Overal is sprake van zachte sneeuw en dat vinden de meeste onder ons nu niet echt fijn.

Morgen staat er sneeuw op het programma en wij rekenen in onze omgeving toch wel op 2 decimeter aan sneeuw. Dit zou een mooie opfrisser zijn en de wintersporters kunnen dan ook weer uit de voeten met deze neuschnee. Om te laten zien hoe de situatie is in de dalen hebben we volgende live video opgenomen (op facebook was deze al eerder te zien)

Ook hebben we het over de langlaufloipe. Daar willen we zeker nog wel wat over kwijt. Normaal gesproken als deze is gespoord komt het toch wel voor dat wandelaars op het zelfde spoor lopen. Dit vinden de langlaufers niet echt leuk. Sterker nog daar balen ze van. Bij deze gelijktijdig een oproep aan de wandelaars of wie dan ook om daar toch nog eens rekening mee te houden.

Hopelijk kunnen we jullie morgen sneeuwbeelden laten zien en daar zijn we echt aan toe.

Langlaufloipe heeft sneeuw nodig

Langlaufloipe heeft sneeuw nodig

Langlaufloipe heeft sneeuw nodig

Van Beeck tenten

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...