Oostenrijk het is officieel, het is code GEEL

Westendorf topfoto

Oostenrijk het is officieel, het is code GEEL. Eindelijk is het dan zover. Het reisadvies is vannacht ook in Nederland voor Oostenrijk gewijzigd naar Code Geel. Daar zaten we met zijn allen op te wachten. Vele twijfelden eraan omdat op nederlandwereldwijd.nl  nog steeds de code op Oranje bleef staan. Nu is dat wel de kleur van Nederland maar we hebben liever dat het reisadvies een andere kleur heeft. Op dit moment staat er op deze hoofdpagina nog steeds de situatie van gisteren. Kijk je derhalve op de pagina Oostenrijk dan is het daar al gewijzigd. Je ziet dus dit plaatje dat hieronder staat!

Reisadvies Oostenrijk code Geel 16 juni 2020

De grenzen zijn dus weer open voor 31 landen die Oostenrijk willen bezoeken en daar zitten België en Nederland ook bij. Mochten jullie op korte termijn gaan naar Oostenrijk, heel veel plezier. Wij zitten er komend weekend en zullen ongetwijfeld wel ergens verslag van doen… helaas gaat het weer niet meezitten, belangrijkste is dat we weer kunnen!

PS De koeien houden overigens nog steeds gepaste afstand 🙂

Foto's vanuit FO Oostenrijk @Henco Hendriksen

Foto’s vanuit FO Oostenrijk @Henco Hendriksen

Fantastisch Oostenrijk zomer logo

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...