Oostenrijk kleurt weer wit, webcams 11 december 2022

Pitztal gletsjer

Oostenrijk kleurt weer wit, webcams 11 december 2022

Gisteren is het begonnen te sneeuwen in de Oostenrijkse Alpen en we zien dat het tot in lage dalen heeft gesneeuwd. De pistes zijn daar dan weer nog beter van geworden. Dat is goed nieuws voor de wintersporters die in de eerste week van de kerstvakantie gaan. Vele skigebieden zijn inmiddels geopend, een aantal zullen nog open gaan voor kerst dus wij zien geen problemen op dit moment.

We hebben uiteraard weer een rondje webcams gedaan en kijk maar eens hoe het er allemaal uit ziet.

Komende dagen wordt het in de nacht ook bitterkoud. Temperaturen gaan omlaag richting de min 15 tot wel min 25 graden. We zijn erg benieuwe hoe koud het op ons eigen station gaat worden.

Nog meer zin gekregen in de wintersport en geen accommodatie op dit moment. Bekijk dan eens geheel vrijblijvend onze accommodatiepagina.

Leogang Asitz topfoto

ChaletsPlus Banner Groot

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...