Oostenrijk laat zich niet vertellen wat Bayern wil!

voorjaarsdvakantie

Oostenrijk laat zich niet vertellen wat Bayern wil!

Gunther Platter heeft zich behoorlijk uitgesproken in de discussie met Bayern over het al dan niet openen van de skigebieden.

In de discussie over de opening van de skigebieden vindt de Tiroler Landeshauptmann Günther Platter duidelijke woorden: “Als het aantal besmettingen het toelaat, laten we Beieren ons skiën ook niet afnemen. Daar moet premier Markus Söder ook rekening mee houden.” Om de veiligheid te garanderen, heeft de branche een tot in de puntjes uitgebreid hygiëneconcept ontwikkeld. Dit concept heeft in de zomer goed hebben gewerkt. Het moet ook duidelijk worden gemaakt dat het winterseizoen dit jaar anders zal zijn: “Er zal geen après-ski zijn, maar afstand bewaren, desinfecteren en mond-neusbescherming zullen moeten worden nageleefd.

Alles is ondergeschikt aan de gezondheid.” De huidige discussie gaat niet alleen over toerisme, maar vooral over de lokale bevolking die met Kerstmis wil skiën. “Beieren zal dat ook moeten accepteren.”

Hinterglemm topfoto

Overigens de buffy’s die je kunt gebruiken als bescherming voor op de pistes die kun  je HIER nog bestellen. Ook zijn ze heerlijk voor tegen de kou.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Haus Steiner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...