Oostenrijk Nederlanders welkom vanaf 15 juni 2020

voorjaarsdvakantieOostenrijk Nederlanders welkom vanaf 15 juni 2020

Er is op donderdag 21 mei 2020 een persconferentie geweest van de Bondskanselier van Oostenrijk Sebastian Kurz. Erg belangrijk nieuws was er voor de Nederlanders. Deze persconferentie is HIER te bekijken en luisteren.

Wanneer zijn de Nederlanders welkom?

Het is een redelijk lange persconferentie. Maar zet het begin op 15 minuut 50 en daar hoor je dan de vraag: Wanneer zijn de Nederlanders welkom? Er komt een mooi antwoord. Als alles goed is zoals het nu is en de grens gaat open met Duitsland zijn niet alleen de Duitsers welkom maar elk persoon…dus ook uit Nederland. Dat is het antwoord dat we al heel lang wilde horen.

Laten we ervan uitgaan dat de coronacijfers alleen maar een neerwaartse lijn hebben en dat we gewoon weer door kunnen gaan met het vrije reizen naar welk land dan ook.

Mocht dit straks echt allemaal de realiteit gaan worden zijn we al weer aan het plannen wanneer we toch weer ons gezicht in Oostenrijk kunnen laten zien.

Ellmau Foto Vrienden van FANtastisch Oostenrijk Djoerd de Bruin

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...