Oostenrijk op slot maar wel Kaiserwetter

Oostenrijk op slot maar wel Kaiserwetter. Alleen vandaag is er nog neerslag van betekenis. Met name de zuidelijke deelstaten zien veel bewolking en kan er een paar centimeter neerslag vallen. Een zuidelijk wegtrekkend lagedrukgebied laat nog wat sneeuw achter. De noordelijke en noordoostelijke deelstaten zullen zo goed als droog blijven.

De sneeuwvalgrens ligt ergens tussen de 800 en 1200 meter. Er zal maximaal een centimeter of 10 naar beneden komen.

En voor de rest is het mega saai. Een krachtig hogdrukgebied neemt het heft in handen vanaf zondag en laat Europa baaden in de zon. Met name in Oostenrijk. Van zondag tot en met vrijdag is het Kaiserwetter. De temperaturen stijgen naar lenteachtige waarden van 9 tot 17 graden op maandag tot zeker 20 graden op donderdag. Er staat daarbij weinig wind. Helaas is er weinig tot niks meer open door het Corona virus. Pas op vrijdag komt er wederom afkoeling met sneeuw.

Als laatste de pluim. Nou ja….. lees zelf maar. en in hoeverre Oostenrijk op slot gaat na het weekend gaan we zeker volgen.

Fijn weekend!

Ronaldo

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...