Oostenrijk regen beetje zon en fris

Saalbach 4-10
Saalbach gistermiddag

Weerbericht voor Oostenrijk kun je de komende dagen samenvatten als regen, beetje zon en fris. Alleen in het hooggebergte kan er sneeuw vallen maar dat alleen boven de 1600 meter.

Na een frisse nacht begint vandaag de dag met wolken waaruit het nodige aan neerslag kan vallen, in het zuiden en oosten zijn ook enkele onweersbuien mogelijk. Boven de 1600 meter zal de  regen in vorm van sneeuw vallen. De zon zal zich in de namiddag wat vaker laten zien en uiteindelijk zullen de temperaturen stijgen naar 14 tot 20 graden, de 20 graden zal in het oosten gehaald kunnen worden. Hoger op 2000 meter ligt het tussen de 0 en 5 graden.

Dinsdag schijnt de zon maar is het onstabiel in het westen kan men regen verwachten, vooral in Vorarlberg, Noord-Tirol en Flachgau. De maximumtemperaturen liggen in de middag tussen de 11 tot 19 graden, op 2000 meter ligt het rond 4 á 5 graden.

Verdere trend

weersverwachting

Woensdag wordt het een natte dag vooral in de ochtend, de meeste regen valt in het zuiden en zuidoosten. In de loop van de middag zal de regen afnemen en in het westen is er een glimp van de zon te zien zijn. De sneeuwgrens ligt zo rond de 2000 meter waar het rond de 5 graden kan gaan worden. In de middag liggen de maximumtemperaturen rond de 9 tot 16 graden.

Donderdag is het bewolkt aan de noordkant van de Alpen, richting het westen zal het gaan regenen. Het oosten en zuiden is het zonnig met een afwisseling van wolken, maximum ligt tussen de 12 en 19 graden. Richting het weekend op de vrijdag zal het ongeveer hetzelfde verlopen als de donderdag. Er zijn zonnige perioden maar er kan vooral in het westen regen vallen. Maximum ligt tussen de 13 en 22 graden.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...