Oostenrijk webcams 5 juli 2020 Zomers!

St Johann in Tirol

Oostenrijk webcams 5 juli 2020 Zomers!

In bijna ieder Oostenrijks dorp is wel het zomerseizoen gestart en het is vandaag ook behoorlijk zomers. Heerlijk warm is het in de dalen en in de bergen op hoogte is het ook goed toeven. We hebben even voor jullie een rondje gemaakt langs de webcams en bekijk het zelf maar eens. Dat is toch wel heel uitnodigend toch?

Of dit weer type zo blijft dat moeten we afwachten… Weerbericht dat we gisteren hebben geschreven is nog steeds actueel. As dinsdagmorgen staat er weer een nieuw weerbericht.

Wilderkaiser gezien vanuit St Johann in Tirol

Wilderkaiser gezien vanuit St Johann in Tirol

Zell am See

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...