Oostenrijk weer open voor Nederland en België

Oostenrijk weer open voor Nederland en België. Exact 3 maanden geleden op 16 maart 2020 ging Oostenrijk op slot.

Op 16 juni zijn we 3 maanden verder en vandaag is aangegeven dat vele landen waaronder Nederland en België weer welkom zijn vanaf 16 juni 2020. Maar liefst 31 landen zijn weer welkom maar er zijn ook nog landen die moeten wachten. Dit zijn de volgende landen: Zweden, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

De grens met Italië gaat ook weer open vanaf deze datum. Wel geldt er nog een beperkte reisadvies voor de Noord Italiaanse regio Lombardije.

 

Er is ook benadrukt voor de landen die weer welkom zouden zijn dat er GEEN test hoeft te worden gedaan voor Corona en ook hoeft men niet meer in thuis quarantaine.

Dit waren even de highlights, als er meer te melden is dan horen jullie dat zeker nog.

Op Nederlandwereldwijd.nl dient ook zsm nog de code om te gaan naar geel maar dat is een kwestie van tijd.

bron : Kronen Zeitung
Corona 16 juni grenzen OPEN

PS wij gaan zelf ook een kijkje nemen in Oostenrijk in een langweekend van 19 juni tm 21 juni 2020. Daar gaan jullie ook beelden van zien. Skiën gaan we toch ook nog even doen en dat zullen we doen op de gletsjers van Kaprun (19 juni) en Hintertux (20 juni) Op deze dagen kunnen jullie dan zeker weer wat livebeelden zien op facebook maar zeker ook op onze website.

Kaprun Kitzsteinhorn ZON

Hintertux 17 oktober 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...