Oostenrijk, weerberichten, dagelijks veel te melden


“Blockabfertigung” Vakantieverkeer let op!

Het is alweer 1 juli 2019 en de grote vakantie uittocht gaat deze maand ook weer beginnen. Recent hebben we het nog gehad over de “blockabfertigung” Hou de verschillende data in dit artikel in de gaten want het zou zomaar eens tot extra files kunnen komen. Op alle maandagen in de maand juli heb je te maken met een blockabfertigung. Voor een totaal overzicht van de rest van het jaar, lees ons bericht hierover.
.
Weerberichten
Maar ook willen we jullie wijzen op de dagelijkse weerberichten van Weerman Jeroen. Zeker in de vakantie wil je natuurlijk dagelijks weten wat het weer gaat worden. Niets is zo veranderlijk als het weer in de Oostenrijkse Alpen. Elke ochtend om 8:00 uur staat dit weerbericht voor jullie klaar. Ook hebben we een weerpagina en deze kun je HIER vinden.

Berichten van afgelopen week
Afgelopen week hebben we ook weer een aantal leuke berichten geschreven. Een kleine samenvatting van een aantal berichten die staan hieronder mocht je deze nog niet hebben gelezen.

Mooiste meren van Oostenrijk

We hebben maar liefst 2 delen gemaakt over de mooiste meren van Oostenrijk (deel 1 en deel 2) Maar er zullen nog steeds een aantal meren zijn die wij niet hebben benoemd. Wij willen jullie uitdagen om vooral over zo’n meer te schrijven. Als je een leuk stukje instuurt voorzien van wat foto’s dan zullen we jullie stukje plaatsen op de site. Stuur jou verhaal naar info@fantastischoostenrijk.nl

Ontbijten boven op de berg

Ook schreven we een bericht over hoe leuk je wel niet kunt ontbijten op een berg. Als voorbeeld hebben we SkiWelt uitgekozen. Met de vele opstapplaatsen vanuit verschillende dorpen is dit te doen. Meer hierover lezen, klik HIER. Er zijn absoluut meer berggebieden waar je dit kunt doen. Ook zijn wij benieuwd waar jullie dit doen?
 
Temperatuur record

Ook is het in de maand juni gekomen tot een hitterecord in Tirol. De temperatuur is gekomen tot bijna 39 graden en dat was nog niet voorgekomen in de maand juni.

“Klammen”

De komende tijd gaan wij ook schrijven over een aantal “klammen”  De eerste klamm die we aandacht hebben gegeven is de Griessbachklamm die in de omgeving ligt van St Johann in Tirol. Benieuwd naar deze klamm of zijn jullie daar al eens geweest?

Pitztal daar is ook een hoop te doen

Ook berichtte we over het Pitztal en wat daar allemaal in de zomer te doen is. Het is geen volledige lijst maar dan hebben jullie een indruk.

Skileraar, Susanne Posma nam een tussenjaar

Tot slot hebben we Susanne Posma het woord gegeven om haar verhaal te doen. Ze nam een tussenjaar en wist niet precies wat ze wilde doen. Uiteindelijk een geweldig jaar gehad. Hoe dit er uit zag? Dat lees je HIER.

Gaan jullie de komende tijd op vakantie naar Oostenrijk dan heel veel plezier gewenst en mocht je zin hebben om jou ervaring van welke activiteit dan ook op te schrijven dan zijn wij daar zeker in geïnteresseerd.Je kunt ons altijd bereiken op info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht