Oostenrijk Westendorf een rondje foto’s van Pearl

Westendorf

Oostenrijk Westendorf een rondje foto’s van Pearl. We kregen een aantal foto’s ingezonden vanuit het Brixental. Pearl is een rondje aldaar gaan lopen en kwam langs mooie plekjes die we graag met jullie willen delen.

Westendorf Aunerbos

Westendorf Aunerbos hier liep ze door dit bos heen dat nu ook gevuld is met een golfbaan.


Westendorf Golfbaan

Westendorf Golfbaan ligt klaar voor gebruik…

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Bedankt Pearl voor de foto’s vanuit Oostenrijk Westendorf. Mochten er nog meer mensen wonen in Oostenrijk en mooie foto’s met ons willen delen vanuit in het gebied waar men nu zit dan is dat mogelijk. Een leuk verhaal erbij zou ook fijn zijn. Je kunt ons mailen op info@fantastischoostenrijk.nl

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...