Oostenrijk Winters op 21 april 2024 VIDEO

St Johann in Tirol Winters 21 april 2024

Winters in St Johann in Tirol

Oostenrijk Winters op 21 april 2024 VIDEO

Het is nog steeds winters in Oostenrijk en er is alweer een behoorlijke laag gevallen op de gletsjers die nog steeds open zijn.

Ook hebben we gezien en gelezen dat het weer in Zuid Duitsland er ook onder hebben geleden, verkeerschaos op bepaalde autobahnen. Maar wij kijken nu even naar Oostenrijk waar we ook een rondje webcams hebben gedaan. De winter is een beetje te laat teruggekeerd maar de plaatjes zijn altijd leuk om te bekijken. In de onderstaande video zijn ook gletsjers opgenomen waar volop nog geskied wordt (Kaprun, Kitzsteinhorn en de Pitztaler Gletsjer) Gletsjers waar wij ook proberen te zijn volgende week.

Ook kregen we vanochtend foto’s binnen van Erwin van Emmen die aanwezig is in “Schneeloch” Hoch Filzen (op de camping)

Zell am See Kaprun

Zell am See, de sneeuw is niet blijven liggen in het dal door de warme ondergrond

De omstandigheden voor volgend weekend zien er echt goed uit als je nog een gletsjer wil gaan bezoeken. Er is dan heel veel sneeuw gevallen en de pistes liggen er zeker FANtastsich bij. Ook begint dan de Mei vakantie in Nederland. Mocht je in Oostenrijk zijn dan zou je dus nog op de ski’s kunnen staan.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×