Wat is er nu fijner dan op wintersport gaan?

Natuurlijk op wintersport gaan zonder dat je van te voren allerlei materialen moet aanschaffen. Want zeg nou zelf, die spullen zoals helmen, ski’s, snowboards en schoenen maken dat je wintersportvakantie nog wel eens flink in de papieren kan gaan lopen. Zeker wanneer je opgroeiende kinderen hebt, dan ben je ieder jaar aan de beurt voor een nieuwe set. Bij Huren.nl, een online vergelijkingswebsite, regel je gemakkelijk, snel én voor een leuke prijs de spullen die je nodig hebt. Dat is nog eens handig! Na je (geweldige!) wintersportvakantie breng je de spullen terug naar de verhuurder of je laat ze bij je afhalen.

ski's

Hoe neem je al die spullen mee?

In een dakkoffer natuurlijk. Want om alles in de auto te proppen, daar wordt niemand gelukkig van. Ook een skibox huren regel je gewoon online. Op de site kun je precies aangeven wat je wilt huren en in welke plaats. Er staan zelfs bedrijven tussen die de skibox ook nog voor je op je dak monteren. Zeker wanneer je nog niet eerder zo’n ding hebt geïnstalleerd, kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. De grote spullen zoals je ski’s en snowboards kunnen perfect worden opgeborgen en meegenomen in zo’n skibox. Dat scheelt veel ruimte in je auto en maakt de reis een stuk meer comfortabel.

Veiligheid onderweg is ook belangrijk

Natuurlijk check je, ruim voor je vertrekt, de banden van je auto. Staat je auto op winterbanden? Zijn deze nog in een goede conditie? En dan ga je verder kijken. In Oostenrijk is het bijvoorbeeld verplicht om sneeuwkettingen bij je te hebben als je auto op zomerbanden staat. Maar ik kan me voorstellen dat je ze, voor het geval dat, sowieso bij je wilt hebben. Ook deze sneeuwkettingen kun je gewoon huren. Let er bij het aanvragen van de offerte wel op dat je de juiste bandenmaat aangeeft. Ook is het slim om thuis even te oefenen met het om de banden leggen van de kettingen. Zo zorg je er onderweg voor dat je je zo min mogelijk blootstelt aan gevaar op de weg.

sneeuwkettingen

Het belangrijkst van allemaal: geniet!

Met alle voorbereidingen kan het zomaar zijn dat je het hele doel van je wintersport uit het oog verliest: ontspannen en genieten. Want daar ga je natuurlijk voor naar Oostenrijk. Voor de mooie pistes, de goede restaurants, de sfeer en natuurlijk om er eens even helemaal uit te zijn. Dus maak tijdens alle voorbereidingen ook even tijd voor wat voorpret. Maak een aftelkalender, kijk foto’s van afgelopen jaren en hou natuurlijk deze site in de gaten voor de meest actuele informatie. Zo ga je goed voorbereid én ontspannen op weg naar een FANtastisch Oostenrijk!

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...