Op zoek naar een baan in een Oostenrijks skidorp?

Ribbel piste Topfoto

Op zoek naar een baan in een Oostenrijks skidorp?

Ben je op zoek naar een avontuur in de sneeuw? Elke winter is het voor bijna alle horecagelegenheden in de wintersportgebieden in Oostenrijk een enorme klus om goed personeel te werven. Wellicht is het voor jou een idee om een keer een leuke buitenlandse ervaring op te doen!

Op Werkze Oostenrijk vind je het grootste aanbod van vacatures rechtstreeks bij Oostenrijkse werkgevers.

De site van Werkze Oostenrijk is een portaal dat werkzoekenden en werkgevers eenvoudig bij elkaar probeert te brengen.  Als je wordt aangenomen dan krijg je dus een arbeidsovereenkomst via de werkgever in Oostenrijk.

Op de website vind je niet alleen vacatures maar ook veel praktische informatie over lonen en overzichten van werkgevers in de horeca en skischolen. Kortom een site waar je van alles kunt vinden over een baan in de winter in Oostenrijk. Zie ook A-Z

Hier onder een aantal uitgelichte vacatures voor het komende winterseizoen:

Hoe werkt het?

Het zoeken van een vacature is heel eenvoudig!

  • Op de homepage vind je een selectie van de vacatures die actueel zijn. Daarnaast kun je gewoon zoeken door op de rode zoekbutton op de homepage te klikken.
  • Je kunt filteren door de locatie van de zoekopdracht aan te passen.
  • Hier ga je naar het totaaloverzicht van de vacatures.
  • Heb je een of meerdere vacatures gevonden? Bij elke vacature staat een contactformulier (aan de linkerkant). Vul deze in en stuur je CV mee (bij voorkeur in het Duits).
  • Zoals eerder al aangegeven solliciteer je rechtstreeks bij de werkgever van de vacature.

Wie zijn de werkgevers?

Wil je iets meer weten over werkgevers? Op de website staat ook een overzicht van werkgevers van de bekende skidorpen. Daar vind je alle vacatures van 1 werkgever en bij sommige werkgevers nog een kort profiel. Ga dan naar het menu: werkgevers horeca

We wensen je heel veel succes met het vinden van een mooie baan in de sneeuw!

Team Werkze Oostenrijk

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...