Opening Kitzsteinhorn Kaprun 7 oktober 2022

Kaprun Kitzsteinhorn

Opening Kitzsteinhorn is bekend. Ook de Kitzsteinhorn is klaar voor het nieuwe winterseizoen seizoen. Vanaf vrijdag 7 oktober 2022 kan men weer genieten van de pistes op de gletsjer van Kaprun.

Door de sneeuwval zijn inmiddels meerdere gletsjergebieden open gegaan en de komende weken zullen meer gebieden hun openingsdatum bekend maken. Zo ook de Kitzsteinhorn die over een week open gaat.

De openingstijden van de liften zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, sneeuw en operationele situaties. Vanaf vrijdag 7 oktober 2022 kun je de eerste sporen neerleggen op het bovenste deel van het gletsjergebied. Wanneer het gehele gebied open gaat is afhankelijk van de sneeuwcondities.

Meer informatie over de openingstijden en welke liften en pistes open zijn vind je hier.

Anderen lezen ook.

Hier de beelden van onze afdalingen afgelopen jaar in de herfstvakantie. Ook toen lagen de pistes er FANtastisch bij en dat zal komende maand ook zo zijn. Ook dan zijn we met de herfstvakantie een paar dagen op deze gletsjer te vinden.

Hieronder nog een video waar Marcel (afdeling Karinthië) Stefan trof (afdeling Tirol) op de gletsjer. Dit was ook meteen de allerlaatste skidag van 28 april 2021.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht