Opening skigebieden 2017/2018

Skicircus Openingweekend 2015 2016

Het is november en de voorbereidingen voor het seizoen 2017/2018 zijn in volle gang, de eerste (gletsjer) gebieden zijn al geopend of zullen snel open gaan. Tijd voor een overzicht opening skigebieden 2017/2018. We zullen het voornamelijk hebben over de gebieden die in het Hoofdmenu hebben staan onder het kopje Skigebieden, maar we proberen zoveel mogelijk gebieden mee te nemen. We zijn FANtastisch Oostenrijk, dus beperken we ons wel tot Oostenrijk, waarbij het wel zeker moet zijn dat ze open gaan (ook maar even hopen dat er tijdig een sneeuwdump komt)

Momenteel kan je al skiën/snowboarden op de Stubaier Gletsjer, Hintertux Gletsjer, de Kitzsteinhorn, de Mölltaler Gletsjer, de Pitztaler GletsjerKaunertaler GletsjerDachstein Gletsjer, Gletsjers Sölden. Als enige niet gletsjergebied is sinds 14 oktober de Resterkogel Kitzbühel geopend met dank aan een sneeuwdepot van maar liefst 35.000 m3. Hierdoor kon men twee pistes openen op de Resterkogel. Uiteraard wij waren hierbij, en dat is opgemerkt in België.

De Kitzsteinhorn het openingsweekend gaat plaatsvinden van 3 t/m 5 november 2017 tijdens het WOW Festival. Het skigebied op de gletsjer is al langer open.

De hogere gelegen gebieden zullen al in november open gaan, hierbij het overzicht.

November 2017

16-11: Obergurgl-Hochgurgl
22-11: Oberstauern
25-11: Ischgl
25-11: Laterns Seilbahnen
30-11: Lech Zürs am Arlberg
30-11: Hochfügen

Dit zijn nog niet alle gebieden veel hebben nog geen openingsdatum, is er een gebied wat er niet tussen zit maar wel een openingsdatum geef het ons door en we zetten het erbij.

(Visited 221 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.