Opening Skiseizoen Kitzbühel Resterkogel 14 oktober 2017

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

14 oktober 2017 en in Kitzbühel bij de Resterkogel is het winterseizoen begonnen.

Veel aandacht hebben we ook dit seizoen weer gegeven aan de verschillende sneeuwdepots die zich in het skigebied van Kitzbühel bevinden. We kunnen niet voorstellen dat jullie dit niet hebben gelezen maar klik HIER om dit te bekijken (Maar er waren er meer hoor, bekijk anders de dorpspagina)

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

Voor ons stond 14 oktober echt omcirkeld als de aller eerste skidag in Oostenrijk voor het seizoen 2017/2018. Twee pistes waren er geopend op de Resterkogel. Er lag een sneeuwdepot van maar liefst 35.000 m3. Daar zijn dus 2 skipistes van gemaakt. Ook hebben we gezien dat de sneeuwlaag minimaal een halve meter dik is en op sommige stukken wel meer dan een meter.

De pistes kunnen zeker wat hebben met het warme weer dat voor deze week is voorspeld. Ook zijn het noordhellingen waar de zon minder invloed opheeft. Luchtvochtigheid was op zaterdag erg laag zodat de sneeuw ook niet snel aan het smelten was….maar……

Kijk onze video update en verbaas je dat je er kunt skiën. Temperaturen gingen deze dag in de dalen ver over de 20 graden…gewoon zomer dus. Uniek dat je dan kan skiën.

Toch was het ook vreemd om een verdwaalde mountainbiker op de piste te zien….

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

Summit Travel

Summit Travel Zoek en Boek

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht