Opening wereldbekerseizoen Sölden 2021

Opening Sölden 2021 2022

© Sölden.com

Opening wereldbekerseizoen Sölden oktober 2021

Save the date opening wereldbekerseizoen Sölden een traditie die ook dit jaar voortgezet wordt, de start van het nieuwe seizoen voor zowel de dames als de heren.

Het zomerseizoen loopt op zijn einde en over 2 maanden is het weer zover. In Sölden vindt dan de traditionele opening plaats van het Worldcup Alpine ski 2021/2022. De Rettenbachgletsjer is ook dit jaar weer het toneel waar de dames en heren strijden voor eeuwige roem. Of er dit jaar publiek bij kan zijn is op dit moment nog onbekend.

Opening

Het is al jaren een traditie dat de opening van het nieuwe seizoen in Sölden plaats vind en ook dit jaar zal dit het geval zijn. Op 23 oktober 2021 zijn eerst de dames aan de beurt en een dag later is het aan de mannen om de snelste tijd te zetten. De winnaars van vorig jaar waren Marta Bassino en Lucas Braathen, of het hen dit jaar weer lukt gaan we zien.

FIS World Cup kalender 2021/2022

De nieuwe kalender is bekend met als andere “hoogtepunt” 18 – 23 januari 2022, dan vind de bekendste race in Kitzbühel plaats. Maar ook net als vorig jaar zijn alle data’s met de nodige mitsen en maren. De huidige situatie genoodzaakt zowel de FIS als de organisatoren van de diverse races om het zo veilig mogelijk te maken voor deelnemers, crew en organisatie. Het is ook niet zeker of publiek bij alle races aanwezig mogen en zullen zijn, zo ook de opening in Sölden.

Informatie

Alle informatie over de openingswedstrijd is te vinden op skiweltcup.soelden.com.

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Oetztal banner fantastischoostenrijk 300x200px_205

Banner Oetzstal Sölden 300x200px_204

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...