Operatie Insneeuwen Nederland begonnen

Operatie insneeuwen Nederland begonnen

Zoals wij het nu kunnen zien aan de laatste sneeuwanimatie zou de sneeuw gaan beginnen in het zuidoosten en vanuit het zuiden zich naar de noordelijke delen van het land toe werken. Ook nog even naar de sneeuwprognose gekeken.

Sneeuwverwachting 6 februari 2021

Nu zitten wij zelf in de regio waar 10 tot 20 centimeter sneeuw is voorspeld. Dat hopen we dan ook morgen aan te treffen. Wij proberen ook live te gaan op facebook. Waar dat is? Nog geen idee.

Whatsapp

Wij zouden het leuk vinden als jullie de sneeuwpret ook aan ons door kunnen geven in de sfeer van foto’s en of een video. We hebben daar een apart Whatsapp nummer voor. Het is een Oostenrijks nummer maar die gebruiken we voor de foto’s en video’s. Niet schrikken dus dat het een vreemd nummer is (+43 6508325729) Indien jullie wat willen sturen dan heel graag. We proberen er dan weer een leuke video van te maken. Foto’s en video’s graag horizontaal maken 9 bij 16. Zet er ook bij uit welke plaats in Nederland de inzending vandaan komt.

Whatsapp FANtastisch Oostenrijk

Ook worden er al verschillende alarmen afgegeven. Die laten we jullie toch even zien. Let ook zeker op in het zuidoosten (wellicht ook het zuiden) waar de neerslag eerst als ijzel kan gaan vallen.

Blijf dichtbij huis Code Rood

Sneeuw en Gladheid Code Rood

Tot slot ook nog even dit. Hilarisch maar ja het is wel de waarheid. Zouden er nog toiletrollen te verkrijgen zijn.

Hamsteren

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...