Operatie sneeuwkanonnen aan in Oostenrijk

Westendorf sneeuwkanonnen 21 november 2020

Operatie sneeuwkanonnen aan in Oostenrijk

De sneeuwkanonnen in Westendorf staan aan vandaag (21 november 2020) Maar er zijn veel meer plaatsen waar ze aan staan. Een gebied dat we er ook uitwillen lichten is die van de Rifflsee. Daar staat nu ook alles aan. Maar waar ligt de Rifflsee?

Pitztal Rifflsee Sneeuwkanonnen 21 november 2020

Pitztal Rifflsee Sneeuwkanonnen 20 november 2020

De rifflsee is een klein skigebied dat in het Pitztal ligt. Het ligt tegen de Pitztaler Gletsjer aan. Wij komen daar heel graag omdat het meestal een redelijk rustig gebied is. In de ochtend ski je dan in bij de Rifflsee. Begin van de middag ski je dan een hele mooie lange afdaling naar het begin van het treintje dat je dan op de Pitztaler Gletsjer afzet. Als je dit doet, in de ochtend rifflsee en in de middag de gletsjer heb je echt een topdag met ook nog eens super sneeuw op de gletsjer. Wij staan in de starthouding.

Hieronder nog een video die we op hebben genomen in het gebied Rifflsee.

Maar er waren meer gebieden waar vanochtend mooie beelden vandaan kwamen.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...