Operatie sneeuwkanonnen aan

Zell am See topfoto sneeuwkanonnen

Zell am See Kaprun. Goed te zien is de sneeuwkanonnen die aan staan en wat een mooie verlichte pistes en liften

Operatie sneeuwkanonnen aan. Dat was het vandaag in een aantal gebieden die aanstaand weekend gaan openen. We hebben de volgende video’s en plaatjes gevonden. Maar we staan eerst even stil met schitterende foto’s die in de avond zijn genomen.

Leogang Asitz Sneeuwkanonnen aan

St. johann in Tirol sneeuwkanonnen

 

Sneeuwkanonnen aan St Johann in Tirol

Sneeuwkanonnen aan St. Johann in Tirol

Stubaier Gletsjer ribbelpiste

Stubaier Gletsjer weliswaar geen sneeuwkanon aan maar wel een ribbelpiste, ook mooi toch?

Het gaat de goede kant op en stiekem hebben we ook naar de kaarten gekeken tot half december en dat ziet er toch goed uit…maar meer er over in het dagelijks weerbericht dat elke dag om 8 uur in de ochtend voor jullie klaar staat.

Colada Sport2000 banner

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Reclamelab

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht