Oplopende temperaturen maar nat

RTL Weer 30 april 2022 Brixen im Thale

Zaterdagmiddag 29 april sloeg het opeens om…. regen.

Oplopende temperaturen maar nat. Langzaam gaan we naar de zomer echter lijkt het qua weertype nog niet echt te lukken.

Ondanks dat de temperaturen langzaam stijgen zal er toch het nodige aan neerslag vallen. Kijkend in de toekomst lijkt het erop dat de komende dagen het nodige aan neerslag zal blijven vallen.

Vandaag is het een nationale feestdag maar op de dag van de arbeid zal het weinig om te vieren zijn. Er trekken vandaag tal van buien voorbij en alles boven de 1700 tot 2000 meter zal als sneeuw neer dwarrelen. Toch zal er niet de hele dag gaan regenen maar met name in de middag zal het nat worden. Naast het nodige aan neerslag zal er ook ruimte zijn voor de zon. Er waait een zwakke tot matige wind uit oostelijke richtingen. Maximumtemperaturen liggen vandaag tussen de 11 en 18 graden in het verre oosten kan zelfs de 20 aangetikt worden.

Oplopende temperaturen

Morgen is er net als een dag eerder een dag met afwisselingen van zon, wolken en het nodige aan neerslag. De dag zal starten met neerslag die na het middaguur frequenter wordt waarbij een een onweersbui en bliksem mogelijk is. Er waait een zwakke tot matige wind uit noordoost tot zuid. De temperatuur zal iets oplopen naar 13 tot 22 graden.

Hoe alles verder ontvouwt morgen meer.

Oplopende temperaturen Pitztaler Gletsjer Pitztal

Kaiserwetter richting de Pitztaler Gletsjer 28-04-2022

 

De groeten,

Reserveweerman Michel

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...