Opnieuw aardbeving in de regio St. Johann in Tirol

Aardbeving

Opnieuw aardbeving in de regio St. Johann in Tirol: dit keer met een kracht van 4 op de schaal van richter

De aardbeving vond plaats vanochtend vroeg rond 04.50 uur met een kracht van 4,0. Deze was duidelijk voelbaar in de omgeving. Volgens Geosphere Austria zijn er tot nu toe meer dan 200 meldingen ontvangen.

Volgens Geosphere Austria heeft er dinsdagnacht opnieuw een aardbeving plaatsgevonden in de regio St. Johann in Tirol. De aardbeving met een kracht van 4,0 op de schaal van richter was om 04.50 uur duidelijk voelbaar. Tot nu toe zijn er ruim 200 meldingen binnengekomen, zo werd dinsdagochtend gezegd.

De afgelopen week zijn er veel schokken waargenomen in de regio St. Johann. Inmiddels staat de teller al op meer dan 30 waarnemingen.

Van Saskia die op vakantie is in het Pillersee tal kregen we het volgende toegezonden:

Wij zijn op vakantie in Oostenrijk, in St. Ulrich am Pillersee.
Vorige week hebben we even voor twee uur ‘s nachts een korte aardbeving gevoeld. Zojuist, dinsdag 23 januari om 4.50, opnieuw een aardbeving geconstateerd. Deze was heftiger dan die van vorige week. Hij was maar heel kort, maar wel duidelijk voelbaar.
Onze hond was al een paar minuten onrustig.

Er zijn tot nu toe geen grote schades gemeld of wat dan ook.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×