Ötztal doet ook mee in de Tour de France!

BORA hansgrohe Ötztal

Ötztal doet ook mee in de Tour de France!

As. zaterdag gaat de tour de France weer van start. Bij de grootste en bekendste wielerwedstrijd op de weg presenteert de Tirolean Biking & Cycling Destination zich nog prominenter in het team van BORA-hansgrohe.

Afgelopen juni bracht het topteam rond Peter Sagan, Rafal Majka en Emanuel Buchmann enkele weken door in Ötztal om zich voor te bereiden op de 107e editie van de legendarische wielerklassieker. Ondanks de gedwongen onderbreking van de Ötztaler Cycle Marathon dit jaar, staat het komende weekend in het teken van de start van de Tour de France.

Met de start van de Tour de France in Nice begint in deze tijden van Covid-19 in ieder geval het weer een beetje te lijken op het normaal.

BORA hansgrohe Ötztal

Het Ötztal probeert ook met deze sponsoring op te vallen. Dus als je Peter Sagan, Rafal Majka en Emanuel Buchmann ziet (dat zijn toch de blikvangers) kijk dan eens wat er op de bovenarmen staat. 

Maar met Fietsen en Biken kun je natuurlijk ook in het Ötztal terecht, voor informatie klik HIER.

Ötztaler Radmarathon 29 aug 2020

Maar ook zou er in het laatste weekend van augustus 2020 de Ötztaler Radmarathon plaatsvinden. Helaas gaat dit event niet door vanwege de bekende reden. Volgend jaar staat deze toch wel weer gepland en dat op 29 augustus 2021.Dus.. je kunt alvast in training gaan.

Solden grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...