Ötztal opruimwerkzaamheden zijn begonnen VIDEO

Noodweer Tirol Ötztaler Strasse

Ötztaler Strasse

Ötztal opruimwerkzaamheden zijn begonnenVIDEO

De afgelopen dagen hebben we veel bericht van het noodweer in sommige gebieden. Niet overal in elk dal is de situatie zo erg geweest zoals je in onderstaande video’s kunt zien.

De opruimwerkzaamheden zijn in volle gang. De omvang van de schade aan staatswegen, waterbouwkundige werken en stroombeheersingsconstructies bedraagt ​​momenteel ongeveer 12 miljoen euro (andere schadebedragen in Tiroolse gemeenschappen en particuliere gebouwen worden nog onderzocht). Vooral de B186 Ötztal Straße werd zwaar getroffen. Deze weg zal zeker nog een aantal dagen gesloten zijn, iedereen werkt keihard om de weg zo snel mogelijk te herstellen. Het achterste Ötztal is momenteel te bereiken via de Timmelsjoch maar dat is een flink stuk omrijden.

Bekijk onderstaande video en zie hoe de Ötztaler Strasse is weggeslagen.

Nog een video in de omgeving van de Inn.

Noodweer Tirol Ötztaler Strasse

Noodweer Tirol Ötztaler Strasse

Noodweer Tirol Innsbruck

Noodweer Tirol Ötztaler Strasse

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×