Ötztal Sölden en het Winter Warm Up Weekend

Solden Seekogl 26 aug 2018

Het zal jullie niet zijn ontgaan maar er is al in augustus sneeuwgevallen op de Oostenrijkse bergen. Één van de gletsjers heeft zeker onze speciale aandacht dit winterseizoen en dat is die van Sölden in het Ötztal.

Sölden Gaislachkogel 26 aug 2018

Het Ötztal zal ook deze winter onze aandacht gaan krijgen. Van 8 t/m 10 november 2018  zijn we in Sölden met het Winter Warm Up Weekend. Wat is dat nu precies? Vanuit Turnersports wordt er een testweekend georganiseerd om 3 dagen ski’s te gaan testen van het merk Turner. Met maximaal 80 mensen gaan we daar ski’s testen. We hebben begrepen dat dit weekend al is volgeboekt (helaas) Volgend seizoen weer nieuwe kansen maar we houden jullie in dit weekend op de hoogte van de skiomstandigheden op deze gletsjer en wellicht is er al een gedeelte van het winterskigebied open (Gigijoch)

Hoe de omstandigheden afgelopen jaar (november 2017) waren kun je zien in onderstaande video.

Mocht je benieuwd zijn naar de Turner Partner Pagina die kun je HIER bekijken.

PS Op dit moment zijn er net een paar plaatsen vrij gekomen. Wil je met een leuke groep mee een paar dagen ski’s testen op de gletsjer van Sölden, neem dan contact op met Turnersports en wie weet zien we jullie dan ook in Sölden.

Turner Designed Ski in Sölden

Turner Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...