Ötztal weg naar Gurgl snel weer open

Timmelsjoch

Ötztal weg naar Gurgl snel weer open, deze maand zal de weg tussen Sölden en de Timmelsjoch toch bereikbaar zijn. De Ötztalstrasse werd getroffen door een lawine van keien, modder en water.

Eind mei werd de Ötztalstrasse (B186) getroffen door vallende rotsen en modder geraakt en werd afgesloten waardoor men niet meer van Sölden naar Hochgurgl en verder kan. De afsluiting blijft tot maandag 20 juli intact omdat de berg nog instabiel is.

Eerder werd nog gemeld dat de wegversperring op de B186 tussen Sölden en de Timmelsjoch blijft bestaan tot ongeveer 11 augustus. De afsluiting was al problematisch voor de 450 mensen die nu niet richting Sölden kunnen. De dorpen Untergurgl, Obergurgl en Hochgurgl zijn gewoon bereikbaar vanuit Italië via de Timmelsjoch-pas. Het zou tot circa 11 augustus de enige manier zijn om daar te komen maar als alles goed gaat zal de B186 tussen Untergurgl en Zwieselstein vanaf maandag 20 juli 2020 weer toegankelijk zijn.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Holland Snack Express 1200x400

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...