Ötztal Winterfinale deel 2 Electric Mountain Festival

electric mountain festival

© Ötztal Tourismus

Ötztal winterfinale deel 2 Electric Mountain Festival. Het gebied met twee top bestemmingen namelijk Sölden en Gurgl viert in april met verschillende evenementen hun comeback aan het einde van het seizoen.

April staat vol met evenementen in het Ötztal met onder anderen het gletsjerspektakel Hannibal en het Electric Mountain Festival. De condities zijn top net als de sfeer en dankzij het einde van de Corona-maatregelen kunnen vakantiegasten en de lokale bevolking zich weer verheugen op gevestigde evenementen. De evenementenkalender belooft sport, lifestyle en genieten op een grote verscheidenheid aan podia.

Het belooft een maand te worden met sport, lifestyle en plezier op de meest uiteenlopende podia en voor de meest uiteenlopende smaken.

electric mountain festival

© Ötztal Tourismus fotograaf Rudi Wyhlidal

Electric Mountain Festival

De Gigijoch is op 7 en 8 april 2022 het toneel van de Electric Mountain Festival. Een tweedaags festival waar naast het skiplezier de opzwepende beats centraal staat. Onder anderen de Belgische broers en dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike zullen een optreden geven. Tot op heden is de line-up van alleen de donderdag bekend.

Het festival is voor iedereen toegankelijk met een geldige skipas, op de dagen van het evenement zullen de prijzen wel hoger zijn.

Meer informatie ga naar soelden.com.

Bron: Ötztal Tourismus

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Ski Outlet Logo

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...