Ötztal winterfinale deel 3 Hannibal

Hannibal Sölden

© Ötztal Tourismus

Ötztal winterfinale deel 3 Hannibal. Het gebied met twee top bestemmingen namelijk Sölden en Gurgl viert in april met verschillende evenementen hun comeback aan het einde van het seizoen.

April staat vol met evenementen in het Ötztal met onder anderen het gletsjerspektakel Hannibal en het Electric Mountain Festival. De condities zijn top net als de sfeer en dankzij het einde van de Corona-maatregelen kunnen vakantiegasten en de lokale bevolking zich weer verheugen op gevestigde evenementen. De evenementenkalender belooft sport, lifestyle en genieten op een grote verscheidenheid aan podia.

Het belooft een maand te worden met sport, lifestyle en plezier op de meest uiteenlopende podia en voor de meest uiteenlopende smaken.

Hannibal Sölden

© Ötztal Tourismus fotograaf: Magdalena Lepka

Gletsjerspektakel Hannibal

Op 22 april 2022 zal de Rettenbach gletsjer weer  het toneel zijn van Hannibal, een epische openlucht theater in Sölden. Een real-time theaterstuk op de Rettenbach gletsjer met 500 acteurs, 8000 toeschouwers en alles op een podium boven de 3000  meter. Sinds de première in 2001 komen toeschouwers van over de hele wereld om de twee jaar in de ijzige natuurarena op de Rettenbachgletsjer bijeen om de historische oversteek van de Alpen live te volgen.

Meer informatie ga naar soelden.com.

Bron: Ötztal Tourismus

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...