Ötztal winterfinale deel 4 Wein am Berg

Wein am Berg

© Das Central fotograaf Rudi Wyhlidal

Ötztal winterfinale deel 4 Wein am Berg. Het gebied met twee top bestemmingen namelijk Sölden en Gurgl viert in april met verschillende evenementen hun comeback aan het einde van het seizoen.

April staat vol met evenementen in het Ötztal met onder anderen het gletsjerspektakel Hannibal en het Electric Mountain Festival. De condities zijn top net als de sfeer en dankzij het einde van de Corona-maatregelen kunnen vakantiegasten en de lokale bevolking zich weer verheugen op gevestigde evenementen.

Het belooft een maand te worden met sport, lifestyle en plezier op de meest uiteenlopende podia.

Wein am Berg

© Das Central fotograaf Rudi Wyhlidal

Wein am Berg

Van 21 tot 24 april 2022 in hetzelfde weekend als Hannibal keert na 2 jaar een andere evenement weer terug. Een van de bekendste wijn- en gastronomische festivals van Oostenrijk namelijk Wein am Berg. Het motto van dit evenement is Österreich trifft Benelux.

Het 5-sterrenhotel Das Central heeft voor de 19e editie opnieuw een programma samengesteld dat de smaakpapillen zal strelen.

Voor meer informatie ga naar weinamberg.at.

Bron: Ötztal Tourismus

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...