Oude pistekaart Westendorf

© Skimap.org

We houden wel van een beetje geschiedenis, oude pistekaarten zijn leuk om te zien. Zo ook een 20 jaar oude pistekaart van Westendorf.

Westendorf behoort tot het grote SkiWelt Wilder Kaiser Brixental, en vormt onze thuisbasis.

Oude pistekaart Westendorf

De oudste kaart die wij online konden vinden was er één uit 2004, met dank aan skimap.org. Een foto die we gekregen hebben we van Jan en Alida Willems deze toont een kaart van 20 jaar gelegen. Mooi is te zien hoe het gebied is veranderd.

Boven is de kaart uit 2004 te zien, toen was het al een gebied van 160 km. Momenteel behoort SkiWelt tot één van de grootste aangesloten skigebieden van Oostenrijk.

Via reageerder Hans Reints kregen we zelfs nog een kaart vanuit het jaar 1989/90

Westendorf skikaart 1989 1990

De oudste kaart die we kregen is doorgezonden door Joke Schilder. De kaarten komen uit het seizoen 1979/1980

Westendorf skikaart 1949 1980

Westendorf skikaart 1949 1980

1-zitsliften en geheel Corona proof. Zouden er weer meer komen in de toekomst?

De huidige kaart van SkiWelt is te vinden op de gebiedsinformatie van Westendorf.

Mochten jullie nog pistekaarten hebben van jaren geleden uit welk gebied dan ook dan zijn we daar zeker in geinteresseerd. Stuur deze dan digitaal op naar info@fantastischoostenrijk.nl en wie weet maken we dan wel van dat gebied weer een leuk bericht. Zelf wat alinea’s tekst opleveren mag natuurlijk ook. Wie volgt?

Mesnerwirt Westendorf

Grittlmühle grote afsluitbanner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...