Oudejaarsdag afscheid van 2023 VIDEO

Westendorf Talkaser

Oudejaarsdag afscheid van 2023 VIDEO

Vandaag oudejaarsdag, 31 december 2023, zijn we toch nog even op de ski’s gestapt. De laatste afdalingen van dit jaar zijn gemaakt, zeker niet van dit seizoen want morgen in het nieuwe jaar gaan we gewoon door.

De pistekwaliteit is redelijk hard momenteel, de dalen zijn groen en er is zeker wel wat sneeuw nodig om de pistes weer in optimale staat te brengen. Toch liggen de pistes er aan het begin van de dag prima bij. Maw gewoon vroeg beginnen en genieten van de pistes.

De video die we op hebben genomen staat hieronder.

Westendorf Brixental Dal Groen op de berg sneeuw

Brixen im Thale uitzicht op de Hohe Salve

Brixental Dal Groen op de berg sneeuw

Westendorf Brixen im Thale Choralpe Kandleralm

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×