Overgang naar rustig en lekker nazomerweer

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Overgang naar rustig en lekker nazomerweer na het onstabiele weer van de afgelopen dagen gaan we nu over naar een paar dagen rustiger weer. Begin van de nieuwe week zal het droger en droger worden, de temperaturen blijven lekker.

Na een relatieve rustige nacht heerst vandaag in het oosten de zonneschijn, anders is het bewolkt met zo af en toe de zon. In de middag begint het echter steeds meer te regenen met af en toe onweersbuien, behalve in het noorden en oosten zal het droog blijven. De temperaturen variëren van 11 tot 20 graden in de ochtend, dit stijgt in de middag naar 19 tot 28 graden. Op 2000 meter wordt het  koeler met temperaturen tussen de 8 en 11 graden.

Morgen zet het wisselvallige weer nog even door, de hele dag wordt zonneschijn opgevolgd door dichtere bewolking en zijn er lokale regenbuien te verwachten. De ochtend begint met temperaturen tussen de 13 en 20 graden, dit stijgt richting de 18 tot 25 graden. De wind waait matig, soms levendig, meestal van west naar noord. Op 2000m hoogte wordt het 8 tot 11 graden.

weerbericht

Verdere trend

De dinsdag blijft het meestal droog met wat zon en kunnen er wolkenvelden voorbij drijven, toch is er sporadisch een regenbui mogelijk. Het wordt een lekkere dag qua temperaturen die in de middag uitkomen op 22 tot 27 graden. Woensdag wordt het zonnig en warmer waarbij de temperaturen stijgt naar 24 tot 32 graden. Alleen ’s middags kunnen een paar wolken langs de hoofdkam van de Alpen voor wat onweersbuien zorgen. Donderdag is het ook vrij zonnig maar kunnen er vanaf het middaguur regen- en onweersbuien voorkomen vooral in het zuiden en op de hoofdkam van de Alpen. Voor de rest blijft het droog en zullen de maximum temperaturen uitkomen op 19 tot 28 graden.

Hoe het verder zou verlopen is te lezen in ons volgende weerbericht, de groeten reserveweerman Michel.

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht