Overwin je angst bij skiën Deel 1

Turner Ski

Angst en onzekerheid bij het skien is een veel voorkomend fenomeen. Onze partner Snow Camps Europe legt in deze 2-delige blog uit waar het vandaan komt en, nog belangrijker, wat je kan doen om er weer vanaf te komen! Ga van start met deel 1 en houd onze website en facebookpagina in de gaten voor deel 2!

De blog vind je hier

Turner RevoX

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Gruße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×