Paasweekend op de Kitzsteinhorn en Stubaier Gletsjer

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

Paasweekend op de Kitzsteinhorn en Stubaier Gletsjer

We gaan het lange paasweekend nog even winterse lucht inademen op twee gletsjers in Oostenrijk. Wij zullen de Kitzsteinhorn (Kaprun) en de Stubaier Gletsjer gaan bezoeken. Er komen dus weer live beelden aan via facebook en instagram (als jullie daar ons ook volgen?) Uiteraard zullen we ook weer verslag doen op de website en ook komen er weer youtube video’s.

Ook de resterende weekenden in april kunnen jullie beelden van ons nog verwachten vanuit de sneeuw. Zo kun je ook goed beoordelen of het nog interessant is om in april nog eens een keer te gaan skiën. Wij weten dat antwoord wel 🙂

Hieronder nog twee video’s van deze twee gletsjers.

Vrijdag wellicht al maar zeker zaterdag is het de bedoeling dat we op de Kitzsteinhorn zijn en zondag op de Stubaier Gletsjer. Wie weet zien we jullie ook daar wel. Wie?

Stubaier Gletsjer Kaiserwetter

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...