Paragliden boven Westendorf VIDEO

Paragliden Westendorf

Paragliden boven Westendorf VIDEO

De video hadden we al een tijdje binnen. Een video van Harold die vaak boven het Brixental aan het paragliden is. Dit keer gestart op de berg in Westendorf en vervolgens een tijdje er boven blijven vliegen. als je vaak in de ze omgeving bent dan herken je zeker de choralpe en de Talkaser. Natuurlijk ontbreekt de hohe Salve ook niet.

Bekijk de video die hieronder staat.

Maar Harold is niet altijd in de lucht te vinden. In de zomer ook op de Mountainbike waar hij vaak ook met gasten onderweg is. Mooie routes worden dan uitgestippeld en voor iedere moeilijkheidsgraad heeft ie wel een route. Een van zijn laatste routes die hebben we vanaf de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk afgehaald. Hieronder kun je dat bekijken.

Harold kun je bereiken via de facebooppagina van EpowerXperience. Meer weten klik dan HIER.

Mountainbike tocht

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...