Paragliden in Oostenrijk VIDEO

Paragliden in Westendorf Lindsey Kieboom-Overvliet

Paragliden in Westendorf @Lindsey Kieboom-Overvliet

Paragliden in Oostenrijk VIDEO

Het kan vast nog wel ergens in Oostenrijk, paragliden. Anderhalve week geleden was het nog redelijk mooi weer en zijn er in Oostenrijk zeker nog wel wat vluchten gemaakt. Overigens in de winter kun je in veel gebieden ook een ritje meemaken bij de vele vliegscholen die er zijn.

Lindsey Kieboom-Overvliet had foto’s en een video ingezonden in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk en dat willen we jullie ook niet op de site onthouden. Bekijk hieronder maar de video. De omgeving is Westendorf maar dat hadden jullie vast wel geraden.

Paragliden in Westendorf Lindsey Kieboom-Overvliet

Paragliden in Westendorf @Lindsey Kieboom-Overvliet

Mochten jullie ook wat vluchten hebben gemaakt in de zomer. Je mag deze best posten in de reacties op facebook.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Haus Steiner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht