Paragliden Video boven de Kandleralm tussen Westendorf en Brixen im Thale

Kandleralm Paragliden

Paragliden Video boven de Kandleralm tussen Westendorf en Brixen im Thale

Ook nu weer kregen we van Harold schitterende beelden binnen vanaf boven het Brixental. Harold is ook een paraglider dus die ziet vaak dit soort plaatjes en wij niet. Vandaar dat we jullie deze video niet willen onthouden.

Als je nu wil weten hoe het toch daaronder is op de Kandleralm… dan staat aan het einde van dit bericht nog een video klaar als je deze route op de ski’s of snowboard zou doen. Maar nu eerst de video vanuit de lucht.

Kandleralm Hohe Salve Brixental

Deze opnames zijn opgenomen een paar dagen geleden in de herfstvakantie. Over een tijdje is alles weer wit en knallen we weer hier van de berg af. Hoe deze afdaling er dan uitziet? Kijk hieronder maar hoe dat is.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...