Parallelslalom in Brixen im Thale Jij kan mee doen

Snow Time Brixen im Thale Schusterbühellift Slalom wedstrijd 2019 2020

Parallelslalom in Brixen im Thale, er gaat eindelijk wat gebeuren op een plek waarvan wij altijd al geroepen hebben….daar moet je wat mee doen. Wat zou dit nu zijn?

Jullie weten vast wel dat onze thuisbasis in Brixen im Thale ligt en als wij het skigebied van SkiWelt  ingaan dan stappen wij meestal op bij de Schusterbühel lift en deze ligt op de camping. Ook ligt daar een piste die voor de kids in de vakanties verlicht is tot 19.00 uur. Ook is dit een trainingspiste van de skiclub Brixen im Thale. Daar kun je wekelijks de jongen en meisjes van de skiclub zien trainen en wie weet zit daar wel een Marcel Hirscher bij.

CampingWelt Brixen im Thale

Wij dachten altijd waarom worden hier nu niet eens skiwedstrijden gehouden voor de vakantiegangers. Nou, dat gaat dus gebeuren. Weliswaar met beperkt aantal deelnemers maar we gaan het zien.

Nu is dan eindelijk een event aangekondigd en jij kan daar aan mee doen. Dit event heeft ook een naam: “Parallel-Skirennen “It’s Snowtime

Het wordt een avondwedstrijd (20:30 uur) en het is de bedoeling dat er 8 teams worden gevormd. Ieder team bestaat uit een skileraar en een vakantieganger. Natuurlijk gaan de teams tegen elkaar strijden maar hoe het er exact uit gaat zien weten we niet precies maar het zal ongetwijfeld leuk zijn.

Natuurlijk is er een DJ aanwezig en het nodige aan versnaperingen. Ook is er een show met ijs en vuur. We laten ons wel verrassen.

Je kunt je al opgeven via deze LINK.

Drie data zijn bekend wanneer deze parallelslalom gehouden gaat worden:

  • 2 januari 2020
  • 19 februari 2020
  • 26 februari 2020

Wil je jouw slalom kunsten meten met die van skileraren dan is dit je kans.

Brixen im Thale CampingWelt

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...