Pascal bericht vanuit het Brixental 26 september 2020

Brixental 26 september 2020

Pascal bericht vanuit het Brixental 26 september 2020

Gisteren heeft Pascal ons ook al bericht van de sneeuwval die langzaam het Brixental in zou komen. De grote vraag was of de sneeuwgrens ook naar 800 meter is gegaan. Daar geeft Pascal nu antwoord op. Hij is toch maar even met de paraplu naar buiten gegaan.

De vraag is ook, blijft het sneeuwen in deze omgeving. Daarvoor kijken we naar onderstaand plaatje. Vandaag gaat er in het Brixental op de berg nog 10 cm bijvallen. Het gaat de komende dagen zeker weer wat warmer worden maar tegen eind van de week zouden er weer op de berg wat vlokken kunnen vallen. Waar het allemaal zeker goed gaat komen de komende week dat is op de gletsjers. We gaan ervan uit waar het op dit moment open is dat de condities enorm verbeteren en waar er gletsjers nog niet open zijn daar vinden vast al voorbereidingen plaats om open te gaan. We houden jullie op de hoogte.

Bergfex Brixen im Thale 26 sep 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Haus Steiner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht