Pascal op de Mountainbike door SkiWelt VIDEO

Brixen im Thale Jochbahn

Pascal op de Mountainbike door SkiWelt VIDEO

Pascal die doorgaans ook vaak is te vinden in het Brixental heeft ook net als velen anderen moeten afzien om niet naar zijn geliefde plek te gaan. Daar kwam vorige week verandering in. Er moest geklust worden en aangezien die daar ook 5 dagen mee bezig is geweest was dat natuurlijk ook het ideale moment om in quarantaine te gaan. Na 5 dagen netjes laten testen en negatief getest. Ook stond er op het programma om toch weer eens op de mountainbike de bergen in te gaan.

Daar maakte Pascal de volgende video. Af en toe stond Pascal echt nog in de winterstand gezien het commentaar dat er in de video werd gegeven. Benieuwd kijk dan hieronder verder.

Het goede nieuws is ook dat de quarantaine er af is gegaan voor Nederland, voor België was deze quarantaine er al af maar dit terzijde. Wat een geweldig weer zagen we in de video van Pascal en wij hebben het vizier echt op de zomer staan in Oostenrijk.

Wij gaan ervan uit dat het allemaal nog beter gaat worden met de versoepelingen die er aan gaan komen per 10 juni en 1 juli (deze laatste datum daarvoor zijn de versoepelingen nog niet bekend maar zullen eind juni of iets eerder bekend worden gemaakt. Wij houden dit nieuws in de gaten. Blijft het maar volgen.

Volg ook ons liveblog inzake Corona daar staat alles op een rij mbt de berichten die wij hebben geschreven. Klik HIER.

Brixental uitzicht Kandleralm

Brantalmsee Brixen im thale Hohe Salve

Söll Silleralm

Fpoischingbahn, Hohe Salve

Kalbersalvesee

Grittlmühle grote afsluitbanner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht