Pasen naar Pitztal pak dan de dynamische skikaartprijzen online

Pitztaler Gletsjer Wildspitze 3774 meter

Genieten van dit uitzicht op 3440 meter het kan nog steeds. Wie weet wel met Pasen

Pasen naar Pitztal pak dan de dynamische skikaartprijzen online

Als alle seinen voor ons op groen staan dan zijn we met de Pasen ook in Oostenrijk. Het is al over 2 weken maar wil je opzoek naar FANtastsiche sneeuw dan kom je al snel uit op een gletsjer.

Wij zelf kunnen niet om het Pitztal heen. De hoogste gletsjer die Oostenrijk rijk is en ook sta je er zelden of niet in de rij. Ook is het naastgelegen gebied van de Rifflsee nog ter beschikking. In de ochtend de Rifflsee skiën en in de middag op de gletsjer. Gegarandeerd dat je een topdag hebt.

Dynamische skikaart prijzen online

Pitztaler Gletsjer Online Skicard dynamische prijzen

Maar ook op het gebied van de skikaartprijzen is wat te melden. Boek je jouw skiticket online dan kan het best wel eens zo zijn dat je deze met korting kunt kopen. Klik op DEZE LINK en bekijk hoeveel korting jij krijgt.

Wil je bekijken hoe mooi het is in de Rifflsee en op de Pitztaler Gletsjer, bekijk dan onderstaande video die we zeer recent hebben opgenomen. Zien we jullie binnenkort daar?

Pitztaler Gletsjer Wildspitzbahn Das Cafe 3440 meter

Pitztaler Gletsjer Wildspitzbahn

Pitztaler Gletsjer 3440 meter Uitzichtplatform

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...