Pistekaart Kaprun en zoek het verschil

Pistekaart Kaprun en zoek het verschil

Pistekaart Kaprun en zoek het verschil. Afgelopen maand hebben we reeds de nieuwe pistekaarten van Zell am See Kaprun gepresenteerd. Thans is er weer eentje verschenen van Kaprun en dan met name voor de Kitzsteinhorn, de gletsjer.

Pistekaart Kaprun 2016 2017

Op bovenstaande kaart is mooi te zien dat de nieuwe Schmiedingerbahn is ingetekend. Dit was een sleeplift en wordt nu een 8 persoonsstoeltjeslift en is daarmee de hoogste stoeltjeslift van het Salzburgerland. Lees daar meer over in dit Artikel Dat gaat juist over deze nieuwe lift.

Maar even terug naar de pistekaart. Onderstaand de kaart die we nu hebben gekregen.

Pistekaart Kaprun 2016 2017 aug16

Hebben jullie het allemaal gezien? Het is een kleine wijziging. Bovenaan de Schmiedingerbahn (er staat ook NEW op de kaart) had je aan de rechterkant een RODE piste …deze is opeens in de nieuwe kaart veranderd in een BLAUWE (nummer 7) Geeft ook aan dat je via deze makkelijke piste kunt komen bij de Gletsjerjet 4 en ski je richting Alpinecenter dan is het allemaal volledig blauw. Ook hebben we vernomen dat de piste naar het Alpinecenter is verbreed. Ook dat is goed nieuws.

Wisten jullie al dat het openingsweekend wordt gevierd van 4 tot 6 november 2016. Natuurlijk is de gletsjer al eerder open in oktober maar in november wordt het altijd grootst gevierd. Wie is daar bij?

Tot slot nog een video van februari 2016 om alvast weer een beetje in de stemming te komen.

Summittravel728x90

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×