Nieuwe Pistekaarten Zell am See Kaprun

Nieuwe Pistekaarten Zell am See Kaprun

De nieuwe Pistekaarten van Zell am See Kaprun hebben we weer binnen gekregen en goed te zien is dat er een verandering is op de gletsjer van Kaprun maar zeker ook in het skigebied van Zell am See.

We beginnen eerst in Zell am See.

Pistekaart Zell am See Kaprun 2016 2017

Als je op de kaart kijkt dan zie je dat de Zell am See Xpress nu op de kaart staat. Deze nieuwe lift vind je helemaal rechts op de kaart. Over deze nieuwe lift en piste hebben we al eerder bericht. Dit kun je HIER terug lezen.

Zoomen we even in op de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn, dan zie je het volgende plaatje.

Pistekaart Kaprun 2016 2017

Tussen de Sonnenkarbahn en de Gipfelbahn in wordt op dit moment een lift vervangen. De Schmiedingerlift wordt de Schmiedingerbahn. De hoogste stoeltjeslift van het Salzburgerland. Ook daar hebben we al eerder over bericht en dit kun je HIER nog is nalezen.

Tot slot willen we jullie nog wat vragen. Ben je in Oostenrijk en wil je een mooi plekje met ons delen of een artikel schrijven over … wat dan ook …dan mag en kun je contact opnemen met ons. Doe dit via ons Contactformulier. We zien graag ook jullie bijdrages hier voorbij komen. Zo kun je jouw verhaal ook delen onder de andere liefhebbers van deze site. Wie durft?

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×