Pistenbully volkomen CO2 neutraal VIDEO

Pistebully oude stijl

Pistebully oude stijl

Pistenbully volkomen CO2 neutraal VIDEO

Nu we allemaal moeten bezuinigen op energie. De skigebieden denken al na over minder brede pistes, iets later open gaan en eerder sluiten van de skigebieden, de liften iets langzamer laten draaien of andere maatregelen hebben we ook iets ludieks gezien…. Alhoewel vroeger ging het zo en wie weet zien we dat ook weer terugkomen op de pistes. Bekijk zelf de beelden hieronder.

Zie je zelf ook wat ludieke dingen die met de wintersport te maken hebben. Plaats een reactie op de facebookgroep van Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht