Pistenbully Paul mocht meerijden in Scheffau

Pistenbully Paul mocht meerijden in Scheffau

Pistenbully

Pistenbully, we hebben de afgelopen 2 berichten aandacht besteed aan de pistenbully en gelijk wordt er gereageerd door Paul Zoethout. Paul heeft iets meegemaakt waar wij ons best nog niet goed genoeg voor gedaan hebben….. Meerijden in een pistenbully

Wij komen al jaren (ongeveer 20) in Scheffau en gaan dan altijd eerst een bakkie doen bij Marchental, zo ook een aantal jaar geleden. Maar omdat het zulk prut weer was…..heel veel sneeuw, hadden we eigenlijk geen zin om daarin te gaan skiën. De mannen van de Bully’s drinken daar altijd wat na het werk. Ik zeg toen tegen mijn zoon……zullen we het vragen om mee te mogen rijden…..zo gezegd zo gedaan….en ja hoor we mochten allebei mee.
Eerst naar de gondel gereden en daar ski’s afgegeven want die konden we later beneden in het dal ophalen.
En toen helemaal van boven naar beneden, onderweg bij een boer nog zijn oprit glad/schoon gemaakt.Af en toe dacht je….dit gaat niet goed, maar die dingen hebben waanzinnig veel grip en was echt super gaaf om mee te mogen maken.
Groetjes Paul en zoon Stephan
Paul wij zijn super jaloers en ook dat je bij dat soort zware omstandigheden mee bent gegaan. Wie weet gaan we dat nog is een keer beleven. Bedankt voor je verhaal.
Laatste 2 berichten over een pistenbully vind je HIER en HIER.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×